Web design pakket

FANTASTISCH! Je hebt besloten om je website te laten bouwen of misschien ben je wel op zoek naar verbetering.

Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je er zelf de tijd niet voor hebt, of gewoon niet weet waar je moet beginnen en investeren in een huisstijl en website die precies laten zien waar jij en jouw bedrijf voor staan, is belangrijk!

Dankzij het web design pakket dat ik aanbied, kan jouw website binnen 6 weken gelanceerd worden. Met het lanceren van jouw website kan je je dromen najagen. Samen bouwen we aan een website die zich onderscheidt van de rest.

Heb je al een website, maar wil je hem verbeteren? Komt jouw huisstijl niet naar voren of wil je iets heel anders? Ook dan is dit pakket geschikt. Zo kunnen we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Vrijeschool Valentijn
Wat krijg je?

Custom web design

Alle webpagina's zijn op maat gemaakt en passen bij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Web development

5 webpagina's incl. SEO set-up

Coming soon pagina

WordPress thema

Responsive

Geoptimaliseerd voor alle schermen

Extra ondersteuning

Onbeperkt email support tijdens de samenwerking

1 week email support na lancering

Hoe gaan we te werk?

Week 1: Brainstormen

In de eerste week gaan we samen onderzoeken waar jouw bedrijf/website voor staat en wat je wil bereiken, zodat ik weet wat jouw wensen zijn. Jij vult een vragenlijst in waaruit jouw visie duidelijk voor mij wordt. Hierna ga ik op marktonderzoek om te onderzoeken hoe we jouw bedrijf kunnen onderscheiden van de rest. Ook vraag ik je in deze week om content te creëren, teksten, shop items, beschrijvingen, etc... Daarmee kan ik jouw gedachtenbubbels kleur geven.

Week 2: Moodboard & kleuren

Als het voor mij duidelijk is waar jij en jouw bedrijf voor staan, ga ik aan de slag met mijn gedachtenbubbels op papier zetten door middel van een moodboard die we samen bekijken en bespreken.

Bij een moodboard hoort een kleurenpalet. Ik geef je er 5 waar je uit kan kiezen. Het kleurenpalet dat jij kiest zal op de hele website gebruikt worden. Hierdoor is er een duidelijke stijl die gebruikt wordt, waardoor jouw huisstijl ook duidelijk wordt.

Week 3 en 4: Web design & development

Vanaf deze week gaat jouw website daadwerkelijk gebouwd worden. De eerste pagina is de homepage die jouw klanten moet aantrekken. Zodra jij het eens bent met het design van de homepagina, ga ik verder met de rest in dezelfde stijl.


Het aantal pagina's en de omvang van de content bespreken we van te voren zodat we beide weten wat we van elkaar verwachten. De demo-website wordt door mij gebouwd, waarna jij mij vertelt of je het mooi vindt.

Week 5: Testen & reviseren

Week 5 staat voor het testen en het reviseren van de website. De laatste feedbackpunten zullen worden verwerkt voordat we de website in week 6 lanceren.


Het is aan jou om elke knop op de website te testen, de content door te lezen en kleine puntjes die ontbreken of verkeerd geïnterpreteerd aan mij door te geven, zodat ik ze recht kan zetten. Samen zorgen we er voor dat jouw fantastische website de lucht in kan!

Content creatie en vertalen

Week 6: Klaar? Lanceren maar!

Het is tijd om jouw website de lucht in te gooien! Hij is er klaar voor.


Ik stuur jou de definitieve designs door in hoge resolutie die de lucht in kunnen. In een videotutorial zal ik je uitleggen hoe je makkelijk aanpassingen kunt doen en hoe je zelf de website kunt onderhouden.


Tijd om jouw bedrijf te laten groeien. Klaar? Lanceren maar!

Volg me op social media

Privacyverklaring

© 2020 | Made with ♥ by My Copper Keys